جولازاده, علی رضا, دهقان بنادکی, مهدی, رضایزدی, کامران. (1397). تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخش‌های مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(2), 51-63.
علی رضا جولازاده; مهدی دهقان بنادکی; کامران رضایزدی. "تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخش‌های مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 2, 1397, 51-63.
جولازاده, علی رضا, دهقان بنادکی, مهدی, رضایزدی, کامران. (1397). 'تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخش‌های مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(2), pp. 51-63.
جولازاده, علی رضا, دهقان بنادکی, مهدی, رضایزدی, کامران. تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخش‌های مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(2): 51-63.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.