جرجانی, سارا, قلیچی, افشین, هدایتی فرد, مسعود. (1397). تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), 153-167.
سارا جرجانی; افشین قلیچی; مسعود هدایتی فرد. "تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 3, 1397, 153-167.
جرجانی, سارا, قلیچی, افشین, هدایتی فرد, مسعود. (1397). 'تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), pp. 153-167.
جرجانی, سارا, قلیچی, افشین, هدایتی فرد, مسعود. تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(3): 153-167.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.