قربانی, ملیحه, شیخ الاسلامی, زهرا, آریانفر, اکرم. (1397). تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), 139-151.
ملیحه قربانی; زهرا شیخ الاسلامی; اکرم آریانفر. "تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 3, 1397, 139-151.
قربانی, ملیحه, شیخ الاسلامی, زهرا, آریانفر, اکرم. (1397). 'تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), pp. 139-151.
قربانی, ملیحه, شیخ الاسلامی, زهرا, آریانفر, اکرم. تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(3): 139-151.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.