عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی. (1397). تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), 111-125.
المیرا عبدالعلی زاده; مهدی قره خانی. "تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 3, 1397, 111-125.
عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی. (1397). 'تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), pp. 111-125.
عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی. تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(3): 111-125.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.