آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,445
تعداد مقالات17,730
تعداد مشاهده مقاله57,906,909
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,525,549
عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی. (1397). تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 111-125.
المیرا عبدالعلی زاده; مهدی قره خانی. "تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 111-125.
عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی. (1397). 'تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 111-125.
عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی. تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 111-125.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب