آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,370
تعداد مقالات16,844
تعداد مشاهده مقاله54,231,524
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,943,311
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. (1397). استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 85-99.
فرناز نوروزی; محمد حجتی; حسین جوینده; حسن برزگر. "استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 85-99.
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. (1397). 'استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 85-99.
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 85-99.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب