آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,399
تعداد مقالات17,150
تعداد مشاهده مقاله55,260,585
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,591,755
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. (1397). استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 85-99.
فرناز نوروزی; محمد حجتی; حسین جوینده; حسن برزگر. "استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 85-99.
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. (1397). 'استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 85-99.
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 85-99.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب