آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,528,262
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,623,583
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. (1397). استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 85-99.
فرناز نوروزی; محمد حجتی; حسین جوینده; حسن برزگر. "استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 85-99.
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. (1397). 'استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 85-99.
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 85-99.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب