آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,429
تعداد مقالات17,583
تعداد مشاهده مقاله57,201,139
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,033,854
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. (1397). استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 85-99.
فرناز نوروزی; محمد حجتی; حسین جوینده; حسن برزگر. "استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 85-99.
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. (1397). 'استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 85-99.
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 85-99.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب