ابراهیمی, سحر, پوراحمد, رضوان, خورشیدپور, بیژن. (1397). تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), 15-25.
سحر ابراهیمی; رضوان پوراحمد; بیژن خورشیدپور. "تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 3, 1397, 15-25.
ابراهیمی, سحر, پوراحمد, رضوان, خورشیدپور, بیژن. (1397). 'تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), pp. 15-25.
ابراهیمی, سحر, پوراحمد, رضوان, خورشیدپور, بیژن. تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(3): 15-25.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.