فرد, پونه, محمدزاده میلانی, جعفر, کسایی, محمدرضا. (1397). اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(2), 1-12.
پونه فرد; جعفر محمدزاده میلانی; محمدرضا کسایی. "اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 2, 1397, 1-12.
فرد, پونه, محمدزاده میلانی, جعفر, کسایی, محمدرضا. (1397). 'اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(2), pp. 1-12.
فرد, پونه, محمدزاده میلانی, جعفر, کسایی, محمدرضا. اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(2): 1-12.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.