آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,371
تعداد مقالات16,852
تعداد مشاهده مقاله54,249,149
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,958,801
شورنگ, پروین, جلیلیان, سادیه, فتاح نیا, فرشید, صادقی, علی اصغر, مهرابی, علی اشرف. (1396). اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 217-230.
پروین شورنگ; سادیه جلیلیان; فرشید فتاح نیا; علی اصغر صادقی; علی اشرف مهرابی. "اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1396, 217-230.
شورنگ, پروین, جلیلیان, سادیه, فتاح نیا, فرشید, صادقی, علی اصغر, مهرابی, علی اشرف. (1396). 'اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 217-230.
شورنگ, پروین, جلیلیان, سادیه, فتاح نیا, فرشید, صادقی, علی اصغر, مهرابی, علی اشرف. اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(4): 217-230.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب