آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,414
تعداد مقالات17,372
تعداد مشاهده مقاله56,020,698
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,243,097
شورنگ, پروین, جلیلیان, سادیه, فتاح نیا, فرشید, صادقی, علی اصغر, مهرابی, علی اشرف. (1396). اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 217-230.
پروین شورنگ; سادیه جلیلیان; فرشید فتاح نیا; علی اصغر صادقی; علی اشرف مهرابی. "اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1396, 217-230.
شورنگ, پروین, جلیلیان, سادیه, فتاح نیا, فرشید, صادقی, علی اصغر, مهرابی, علی اشرف. (1396). 'اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 217-230.
شورنگ, پروین, جلیلیان, سادیه, فتاح نیا, فرشید, صادقی, علی اصغر, مهرابی, علی اشرف. اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(4): 217-230.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب