قدرتی سوجه, افسون, فرهومند, پرویز, دانشیار, محسن. (1396). تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), 165-181.
افسون قدرتی سوجه; پرویز فرهومند; محسن دانشیار. "تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 4, 1396, 165-181.
قدرتی سوجه, افسون, فرهومند, پرویز, دانشیار, محسن. (1396). 'تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), pp. 165-181.
قدرتی سوجه, افسون, فرهومند, پرویز, دانشیار, محسن. تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(4): 165-181.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.