ایرجی‌فر, مهسان, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, زاهدی, یونس. (1397). ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی‌های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(1), 145-160.
مهسان ایرجی‌فر; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی; یونس زاهدی. "ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی‌های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 1, 1397, 145-160.
ایرجی‌فر, مهسان, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, زاهدی, یونس. (1397). 'ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی‌های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(1), pp. 145-160.
ایرجی‌فر, مهسان, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, زاهدی, یونس. ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی‌های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(1): 145-160.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.