حجازی, مرضیه. (1397). اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراورده‌های گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(1), 41-48.
مرضیه حجازی. "اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراورده‌های گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 1, 1397, 41-48.
حجازی, مرضیه. (1397). 'اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراورده‌های گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(1), pp. 41-48.
حجازی, مرضیه. اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراورده‌های گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(1): 41-48.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.