آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,370
تعداد مقالات16,844
تعداد مشاهده مقاله54,231,475
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,943,279
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 27-40.
فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1397, 27-40.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). 'بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 27-40.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(1): 27-40.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب