آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,430
تعداد مقالات17,591
تعداد مشاهده مقاله57,220,193
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,053,108
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 27-40.
فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1397, 27-40.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). 'بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 27-40.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(1): 27-40.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب