اروجی, ایرج, قنبرزاده, بابک, دانش, عرفان. (1396). بررسی خواص بافتی وحسی خامه پری بیوتیک حاوی اینولین و پلی‌دکستروز با استفاده از روش سطح‌پاسخ. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), 193-207.
ایرج اروجی; بابک قنبرزاده; عرفان دانش. "بررسی خواص بافتی وحسی خامه پری بیوتیک حاوی اینولین و پلی‌دکستروز با استفاده از روش سطح‌پاسخ". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 4, 1396, 193-207.
اروجی, ایرج, قنبرزاده, بابک, دانش, عرفان. (1396). 'بررسی خواص بافتی وحسی خامه پری بیوتیک حاوی اینولین و پلی‌دکستروز با استفاده از روش سطح‌پاسخ', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), pp. 193-207.
اروجی, ایرج, قنبرزاده, بابک, دانش, عرفان. بررسی خواص بافتی وحسی خامه پری بیوتیک حاوی اینولین و پلی‌دکستروز با استفاده از روش سطح‌پاسخ. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(4): 193-207.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.