کرمپور, علیرضا, کفیل‌زاده, فرخ, ناصری ‌هرسینی, رضا, ناصری, وریا, پاینده, شهاب. (1396). اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(3), 131-146.
علیرضا کرمپور; فرخ کفیل‌زاده; رضا ناصری ‌هرسینی; وریا ناصری; شهاب پاینده. "اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 3, 1396, 131-146.
کرمپور, علیرضا, کفیل‌زاده, فرخ, ناصری ‌هرسینی, رضا, ناصری, وریا, پاینده, شهاب. (1396). 'اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(3), pp. 131-146.
کرمپور, علیرضا, کفیل‌زاده, فرخ, ناصری ‌هرسینی, رضا, ناصری, وریا, پاینده, شهاب. اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(3): 131-146.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.