آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,398
تعداد مقالات17,070
تعداد مشاهده مقاله55,095,934
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,518,405
کرمپور, علیرضا, کفیل‌زاده, فرخ, ناصری ‌هرسینی, رضا, ناصری, وریا, پاینده, شهاب. (1396). اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 131-146.
علیرضا کرمپور; فرخ کفیل‌زاده; رضا ناصری ‌هرسینی; وریا ناصری; شهاب پاینده. "اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 131-146.
کرمپور, علیرضا, کفیل‌زاده, فرخ, ناصری ‌هرسینی, رضا, ناصری, وریا, پاینده, شهاب. (1396). 'اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 131-146.
کرمپور, علیرضا, کفیل‌زاده, فرخ, ناصری ‌هرسینی, رضا, ناصری, وریا, پاینده, شهاب. اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 131-146.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب