ایاسه, علی, تابان, حامد, یاری خسروشاهی, احمد. (1396). تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), 183-191.
علی ایاسه; حامد تابان; احمد یاری خسروشاهی. "تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 4, 1396, 183-191.
ایاسه, علی, تابان, حامد, یاری خسروشاهی, احمد. (1396). 'تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), pp. 183-191.
ایاسه, علی, تابان, حامد, یاری خسروشاهی, احمد. تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(4): 183-191.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.