خاکباز حشمتی, مریم, خوشقدم, حامد. (1396). بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), 121-134.
مریم خاکباز حشمتی; حامد خوشقدم. "بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 4, 1396, 121-134.
خاکباز حشمتی, مریم, خوشقدم, حامد. (1396). 'بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), pp. 121-134.
خاکباز حشمتی, مریم, خوشقدم, حامد. بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(4): 121-134.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.