خادم, معصومه, الماسی, هادی, مشکینی, سعید. (1396). تأثیر فیلم فعال سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری و نانوذرات اکسید روی بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و تغذیه‌ای دانه‌های انار آماده مصرف در طول نگهداری سرد. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), 103-119.
معصومه خادم; هادی الماسی; سعید مشکینی. "تأثیر فیلم فعال سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری و نانوذرات اکسید روی بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و تغذیه‌ای دانه‌های انار آماده مصرف در طول نگهداری سرد". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 4, 1396, 103-119.
خادم, معصومه, الماسی, هادی, مشکینی, سعید. (1396). 'تأثیر فیلم فعال سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری و نانوذرات اکسید روی بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و تغذیه‌ای دانه‌های انار آماده مصرف در طول نگهداری سرد', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), pp. 103-119.
خادم, معصومه, الماسی, هادی, مشکینی, سعید. تأثیر فیلم فعال سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری و نانوذرات اکسید روی بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و تغذیه‌ای دانه‌های انار آماده مصرف در طول نگهداری سرد. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(4): 103-119.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.