احمدی باغی, میترا, عرفانی مقدم, جواد, خادمی, اورنگ. (1396). حفظ کیفیت قطعات برش‌خورده خرمالو با استفاده از اسیدهای آلی و 1-MCP. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), 61-72.
میترا احمدی باغی; جواد عرفانی مقدم; اورنگ خادمی. "حفظ کیفیت قطعات برش‌خورده خرمالو با استفاده از اسیدهای آلی و 1-MCP". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 4, 1396, 61-72.
احمدی باغی, میترا, عرفانی مقدم, جواد, خادمی, اورنگ. (1396). 'حفظ کیفیت قطعات برش‌خورده خرمالو با استفاده از اسیدهای آلی و 1-MCP', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), pp. 61-72.
احمدی باغی, میترا, عرفانی مقدم, جواد, خادمی, اورنگ. حفظ کیفیت قطعات برش‌خورده خرمالو با استفاده از اسیدهای آلی و 1-MCP. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(4): 61-72.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.