آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,366,720
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,459,412
محمدی, میثم, صیدی, مهدی, رجایی, مهدی, لک, وحید. (1396). تأثیر عصاره بید و پوشش سلوفان بر کنترل عوامل‌ بیماری‌زا و ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو طی انبارمانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 49-60.
میثم محمدی; مهدی صیدی; مهدی رجایی; وحید لک. "تأثیر عصاره بید و پوشش سلوفان بر کنترل عوامل‌ بیماری‌زا و ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو طی انبارمانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1396, 49-60.
محمدی, میثم, صیدی, مهدی, رجایی, مهدی, لک, وحید. (1396). 'تأثیر عصاره بید و پوشش سلوفان بر کنترل عوامل‌ بیماری‌زا و ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو طی انبارمانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 49-60.
محمدی, میثم, صیدی, مهدی, رجایی, مهدی, لک, وحید. تأثیر عصاره بید و پوشش سلوفان بر کنترل عوامل‌ بیماری‌زا و ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو طی انبارمانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(4): 49-60.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب