آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,542,534
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,638,167
اعزازی, محمد, زینالی, فریبا, خسرو شاهی اصل, اصغر, اکبریان موغاری, علی. (1396). اثر نوع و غلظت پایدار‌کننده روی ویژگی‌های بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 11-22.
محمد اعزازی; فریبا زینالی; اصغر خسرو شاهی اصل; علی اکبریان موغاری. "اثر نوع و غلظت پایدار‌کننده روی ویژگی‌های بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1396, 11-22.
اعزازی, محمد, زینالی, فریبا, خسرو شاهی اصل, اصغر, اکبریان موغاری, علی. (1396). 'اثر نوع و غلظت پایدار‌کننده روی ویژگی‌های بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 11-22.
اعزازی, محمد, زینالی, فریبا, خسرو شاهی اصل, اصغر, اکبریان موغاری, علی. اثر نوع و غلظت پایدار‌کننده روی ویژگی‌های بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(4): 11-22.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب