اعزازی, محمد, زینالی, فریبا, خسرو شاهی اصل, اصغر, اکبریان موغاری, علی. (1396). اثر نوع و غلظت پایدار‌کننده روی ویژگی‌های بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), 11-22.
محمد اعزازی; فریبا زینالی; اصغر خسرو شاهی اصل; علی اکبریان موغاری. "اثر نوع و غلظت پایدار‌کننده روی ویژگی‌های بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 4, 1396, 11-22.
اعزازی, محمد, زینالی, فریبا, خسرو شاهی اصل, اصغر, اکبریان موغاری, علی. (1396). 'اثر نوع و غلظت پایدار‌کننده روی ویژگی‌های بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), pp. 11-22.
اعزازی, محمد, زینالی, فریبا, خسرو شاهی اصل, اصغر, اکبریان موغاری, علی. اثر نوع و غلظت پایدار‌کننده روی ویژگی‌های بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(4): 11-22.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.