علیپور, مریم, فرحناکی, عسگر, مجذوبی, مهسا. (1396). تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر دانسیته، رنگ و بافت پاپ‌کورن تولیدی و ارائه مدل-های تجربی مربوطه. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), 1-10.
مریم علیپور; عسگر فرحناکی; مهسا مجذوبی. "تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر دانسیته، رنگ و بافت پاپ‌کورن تولیدی و ارائه مدل-های تجربی مربوطه". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 4, 1396, 1-10.
علیپور, مریم, فرحناکی, عسگر, مجذوبی, مهسا. (1396). 'تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر دانسیته، رنگ و بافت پاپ‌کورن تولیدی و ارائه مدل-های تجربی مربوطه', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(4), pp. 1-10.
علیپور, مریم, فرحناکی, عسگر, مجذوبی, مهسا. تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر دانسیته، رنگ و بافت پاپ‌کورن تولیدی و ارائه مدل-های تجربی مربوطه. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(4): 1-10.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.