آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,229
تعداد مقالات15,073
تعداد مشاهده مقاله50,609,343
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,700,944
ترابی, اصغر, محبی, محبت, طباطبائی یزدی, فریده, شهیدی, فخری, زاهدی, یونس. (1396). تهیه و مطالعه ویژگی‌های وابسته به آب و نفوذپذیری ورقه‌های خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), 25-39.
اصغر ترابی; محبت محبی; فریده طباطبائی یزدی; فخری شهیدی; یونس زاهدی. "تهیه و مطالعه ویژگی‌های وابسته به آب و نفوذپذیری ورقه‌های خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 2, 1396, 25-39.
ترابی, اصغر, محبی, محبت, طباطبائی یزدی, فریده, شهیدی, فخری, زاهدی, یونس. (1396). 'تهیه و مطالعه ویژگی‌های وابسته به آب و نفوذپذیری ورقه‌های خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), pp. 25-39.
ترابی, اصغر, محبی, محبت, طباطبائی یزدی, فریده, شهیدی, فخری, زاهدی, یونس. تهیه و مطالعه ویژگی‌های وابسته به آب و نفوذپذیری ورقه‌های خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(2): 25-39.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب