آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,535,743
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,631,864
دلوی اصفهان, محسن, همدمی, ناصر. (1396). اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 141-150.
محسن دلوی اصفهان; ناصر همدمی. "اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1396, 141-150.
دلوی اصفهان, محسن, همدمی, ناصر. (1396). 'اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 141-150.
دلوی اصفهان, محسن, همدمی, ناصر. اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(1): 141-150.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب