گوهرگانی, مریم, محمدی, علی. (1396). مقایسه روش‌های استخراج (مایکروویو، فراصوت و ماسراسیون) جهت استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از میوه‌ی بلوط. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(1), 27-35.
مریم گوهرگانی; علی محمدی. "مقایسه روش‌های استخراج (مایکروویو، فراصوت و ماسراسیون) جهت استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از میوه‌ی بلوط". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27, 1, 1396, 27-35.
گوهرگانی, مریم, محمدی, علی. (1396). 'مقایسه روش‌های استخراج (مایکروویو، فراصوت و ماسراسیون) جهت استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از میوه‌ی بلوط', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 27(1), pp. 27-35.
گوهرگانی, مریم, محمدی, علی. مقایسه روش‌های استخراج (مایکروویو، فراصوت و ماسراسیون) جهت استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از میوه‌ی بلوط. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1396; 27(1): 27-35.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.