آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,434
تعداد مقالات17,666
تعداد مشاهده مقاله57,598,120
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,304,584
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. (1395). بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 715-724.
سحر نجفی; مانیا صالحی فر. "بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1395, 715-724.
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. (1395). 'بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 715-724.
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(4): 715-724.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب