آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,414
تعداد مقالات17,372
تعداد مشاهده مقاله56,024,613
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,250,833
رمضانی, عاطفه, گلی, سیدامیرحسین, کدیور, مهدی, سبزعلیان, محمد رضا. (1395). اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), 507-518.
عاطفه رمضانی; سیدامیرحسین گلی; مهدی کدیور; محمد رضا سبزعلیان. "اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1395, 507-518.
رمضانی, عاطفه, گلی, سیدامیرحسین, کدیور, مهدی, سبزعلیان, محمد رضا. (1395). 'اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. 507-518.
رمضانی, عاطفه, گلی, سیدامیرحسین, کدیور, مهدی, سبزعلیان, محمد رضا. اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(3): 507-518.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب