آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,231
تعداد مقالات15,136
تعداد مشاهده مقاله50,658,709
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,746,897
مقصودلو, یحیی, احمدی, عماد, عزیزی, محمد حسین, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. (1395). تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 161-174.
یحیی مقصودلو; عماد احمدی; محمد حسین عزیزی; مهران اعلمی; محمد قربانی. "تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1395, 161-174.
مقصودلو, یحیی, احمدی, عماد, عزیزی, محمد حسین, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. (1395). 'تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 161-174.
مقصودلو, یحیی, احمدی, عماد, عزیزی, محمد حسین, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(2): 161-174.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب