آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,422,074
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,098,534
مقصودلو, یحیی, احمدی, عماد, عزیزی, محمد حسین, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. (1395). تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 161-174.
یحیی مقصودلو; عماد احمدی; محمد حسین عزیزی; مهران اعلمی; محمد قربانی. "تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1395, 161-174.
مقصودلو, یحیی, احمدی, عماد, عزیزی, محمد حسین, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. (1395). 'تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 161-174.
مقصودلو, یحیی, احمدی, عماد, عزیزی, محمد حسین, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(2): 161-174.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب