آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,414
تعداد مقالات17,370
تعداد مشاهده مقاله56,006,694
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,227,951
محمدی الستی, فریبا, فدائی نوغانی, وجیهه, خسروی دارانی, کیانوش. (1395). تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 127-143.
فریبا محمدی الستی; وجیهه فدائی نوغانی; کیانوش خسروی دارانی. "تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1395, 127-143.
محمدی الستی, فریبا, فدائی نوغانی, وجیهه, خسروی دارانی, کیانوش. (1395). 'تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 127-143.
محمدی الستی, فریبا, فدائی نوغانی, وجیهه, خسروی دارانی, کیانوش. تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(2): 127-143.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب