تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,225 |
تعداد مقالات | 15,038 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,581,809 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,671,536 |
تأثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری¬های اسید لاکتیک خمیرترش | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 21، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 247-255 اصل مقاله (436.81 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 904 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,000 |