| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,429 |
| تعداد مقالات | 17,583 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,199,860 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,032,487 |
تأثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری¬های اسید لاکتیک خمیرترش | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 9، دوره 21، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 247-255 اصل مقاله (436.81 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,095 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,214 |
||