
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,687,259 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,747 |
تأثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری¬های اسید لاکتیک خمیرترش | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 21، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 247-255 اصل مقاله (436.81 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,030 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,148 |