آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,424,484
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,099,847
. (1390). افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 209-217.
. "افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1390, 209-217.
. (1390). 'افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 209-217.
. افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 21(2): 209-217.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب