آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,416
تعداد مقالات17,490
تعداد مشاهده مقاله56,484,126
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,742,319
. (1390). تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگی¬های خمیر و نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 195-207.
. "تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگی¬های خمیر و نان قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1390, 195-207.
. (1390). 'تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگی¬های خمیر و نان قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 195-207.
. تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگی¬های خمیر و نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 21(2): 195-207.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب