آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,386
تعداد مقالات17,000
تعداد مشاهده مقاله54,686,941
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,248,606
. (1391). تأثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک¬ اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 155-165.
. "تأثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک¬ اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1391, 155-165.
. (1391). 'تأثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک¬ اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 155-165.
. تأثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک¬ اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 21(2): 155-165.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب