آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,504,495
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,599,284
بیکی, حامد, همدمی, ناصر. (1395). تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 177-187.
حامد بیکی; ناصر همدمی. "تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1395, 177-187.
بیکی, حامد, همدمی, ناصر. (1395). 'تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 177-187.
بیکی, حامد, همدمی, ناصر. تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(1): 177-187.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب