آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,370
تعداد مقالات16,844
تعداد مشاهده مقاله54,232,905
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,944,035
هاشمی گهرویی, هادی, غیاثی, فاطمه, اسکندری, محمد هادی, مجذوبی, مهسا. (1395). بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 37-47.
هادی هاشمی گهرویی; فاطمه غیاثی; محمد هادی اسکندری; مهسا مجذوبی. "بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1395, 37-47.
هاشمی گهرویی, هادی, غیاثی, فاطمه, اسکندری, محمد هادی, مجذوبی, مهسا. (1395). 'بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 37-47.
هاشمی گهرویی, هادی, غیاثی, فاطمه, اسکندری, محمد هادی, مجذوبی, مهسا. بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(1): 37-47.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب