| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,485,424 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,441 |
تاثیر پوششهای صمغ عربی و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر جذب روغن و بافت خلال سیبزمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 10، دوره 25، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 623-638 اصل مقاله (1.4 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,248 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,591 |
||