
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,232,964 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,944,080 |
ویژگویژگیهای شیمیایی، حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب، تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیریهای شیمیایی، حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب، تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 1، دوره 25، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 517-525 اصل مقاله (462.72 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,106 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,339 |