آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,229
تعداد مقالات15,075
تعداد مشاهده مقاله50,617,565
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,706,033
. (1394). مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(3), 467-477.
. "مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 3, 1394, 467-477.
. (1394). 'مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(3), pp. 467-477.
. مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 25(3): 467-477.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب