| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,429 |
| تعداد مقالات | 17,583 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,200,295 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,033,002 |
مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 12، دوره 25، شماره 3، آذر 1394، صفحه 467-477 اصل مقاله (1.21 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 834 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,403 |
||