
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,231,737 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,423 |
تاثیر میکروکریستالین سلولز به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر کم چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 21، شماره 3، آذر 1390، صفحه 371-378 اصل مقاله (208.75 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,564 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,308 |