تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,078 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,620,644 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,709,248 |
تاثیر میکروکریستالین سلولز به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر کم چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 21، شماره 3، آذر 1390، صفحه 371-378 اصل مقاله (208.75 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,439 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,160 |