| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,429 |
| تعداد مقالات | 17,589 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,172,087 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,013,537 |
ویژگی¬های رئولوژیکی امولسیون¬های روغن در آب مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده-های مختلف | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 6، دوره 21، شماره 3، آذر 1390، صفحه 329-341 اصل مقاله (502.21 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,511 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,485 |
||