| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,483,985 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,300 |
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 1، دوره 21، شماره 3، آذر 1390، صفحه 269-280 اصل مقاله (301.15 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,442 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,904 |
||