
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,381 |
تعداد مقالات | 16,906 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,421,982 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,098,475 |
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 1، دوره 21، شماره 3، آذر 1390، صفحه 269-280 اصل مقاله (301.15 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,391 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,846 |