
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,399 |
تعداد مقالات | 17,149 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,259,786 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,591,449 |
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 1، دوره 21، شماره 3، آذر 1390، صفحه 269-280 اصل مقاله (301.15 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,410 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,859 |