
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,687,001 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,637 |
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 1، دوره 21، شماره 3، آذر 1390، صفحه 269-280 اصل مقاله (301.15 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,401 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,849 |