| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,484,184 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,325 |
تغییرات ایجاد شده در عملکرد پروتئین فیله ماهی قره برون (Acipenser persicus) طی فرآیندهای عمل آوری | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 21، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 445-454 اصل مقاله (404.9 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,357 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 894 |
||