| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,433 |
| تعداد مقالات | 17,655 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,533,918 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,270,981 |
تغییرات ایجاد شده در عملکرد پروتئین فیله ماهی قره برون (Acipenser persicus) طی فرآیندهای عمل آوری | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 21، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 445-454 اصل مقاله (404.9 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,370 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 918 |
||