
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,399 |
تعداد مقالات | 17,150 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,261,482 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,592,208 |
ترکیبات شیمیائی و تاثیر برخی روش¬های فرآوری حرارتی بر میزان ترکیبات فنولی میوه دو واریته بلوط ایرانی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 21، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 421-431 اصل مقاله (564.61 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,279 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,921 |