| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,433 |
| تعداد مقالات | 17,655 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,533,715 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,270,732 |
ترکیبات شیمیائی و تاثیر برخی روش¬های فرآوری حرارتی بر میزان ترکیبات فنولی میوه دو واریته بلوط ایرانی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 21، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 421-431 اصل مقاله (564.61 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,324 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,989 |
||