
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,381 |
تعداد مقالات | 16,906 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,425,417 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,100,315 |
ترکیبات شیمیائی و تاثیر برخی روش¬های فرآوری حرارتی بر میزان ترکیبات فنولی میوه دو واریته بلوط ایرانی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 21، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 421-431 اصل مقاله (564.61 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,244 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,904 |