تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,076 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,619,413 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,707,786 |
ترکیبات شیمیائی و تاثیر برخی روش¬های فرآوری حرارتی بر میزان ترکیبات فنولی میوه دو واریته بلوط ایرانی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 21، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 421-431 اصل مقاله (564.61 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,146 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,766 |