آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,225
تعداد مقالات15,038
تعداد مشاهده مقاله50,582,414
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,672,091
Mohammadrezakhani, Soheila, Pakkish, Zahra. (1394). Reduction of Chilling Injury and Peroxide Hydrogen Accumulation in Thompson Grape (Vitis vinifera L.) Fruit by Proline and Ascorbic Acid During Storage. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), 1-12.
Soheila Mohammadrezakhani; Zahra Pakkish. "Reduction of Chilling Injury and Peroxide Hydrogen Accumulation in Thompson Grape (Vitis vinifera L.) Fruit by Proline and Ascorbic Acid During Storage". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 1, 1394, 1-12.
Mohammadrezakhani, Soheila, Pakkish, Zahra. (1394). 'Reduction of Chilling Injury and Peroxide Hydrogen Accumulation in Thompson Grape (Vitis vinifera L.) Fruit by Proline and Ascorbic Acid During Storage', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), pp. 1-12.
Mohammadrezakhani, Soheila, Pakkish, Zahra. Reduction of Chilling Injury and Peroxide Hydrogen Accumulation in Thompson Grape (Vitis vinifera L.) Fruit by Proline and Ascorbic Acid During Storage. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 5(1): 1-12.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب