آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,429
تعداد مقالات17,583
تعداد مشاهده مقاله57,200,273
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,032,992
Mohammadrezakhani, Soheila, Pakkish, Zahra. (1394). Reduction of Chilling Injury and Peroxide Hydrogen Accumulation in Thompson Grape (Vitis vinifera L.) Fruit by Proline and Ascorbic Acid During Storage. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), 1-12.
Soheila Mohammadrezakhani; Zahra Pakkish. "Reduction of Chilling Injury and Peroxide Hydrogen Accumulation in Thompson Grape (Vitis vinifera L.) Fruit by Proline and Ascorbic Acid During Storage". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 1, 1394, 1-12.
Mohammadrezakhani, Soheila, Pakkish, Zahra. (1394). 'Reduction of Chilling Injury and Peroxide Hydrogen Accumulation in Thompson Grape (Vitis vinifera L.) Fruit by Proline and Ascorbic Acid During Storage', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), pp. 1-12.
Mohammadrezakhani, Soheila, Pakkish, Zahra. Reduction of Chilling Injury and Peroxide Hydrogen Accumulation in Thompson Grape (Vitis vinifera L.) Fruit by Proline and Ascorbic Acid During Storage. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 5(1): 1-12.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب