آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,422,026
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,098,505
کلوندی, امید, جانمحمدی, حسین, قشلاق علیایی, مجید. (1394). تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(1), 65-78.
امید کلوندی; حسین جانمحمدی; مجید قشلاق علیایی. "تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 1, 1394, 65-78.
کلوندی, امید, جانمحمدی, حسین, قشلاق علیایی, مجید. (1394). 'تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(1), pp. 65-78.
کلوندی, امید, جانمحمدی, حسین, قشلاق علیایی, مجید. تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 25(1): 65-78.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب