| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,422 |
| تعداد مقالات | 17,545 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,838,407 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,842,438 |
خواص رئولوژیکی پوشش¬های خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیب¬های مختلف | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 6، دوره 22، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 51-61 اصل مقاله (540.99 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,145 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,389 |
||