| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,429 |
| تعداد مقالات | 17,589 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,172,077 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,013,534 |
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 22، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 19-28 اصل مقاله (588.88 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,437 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,579 |
||