
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,371 |
تعداد مقالات | 16,852 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,248,877 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,958,562 |
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 22، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 19-28 اصل مقاله (588.88 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,362 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,485 |