
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,397 |
تعداد مقالات | 17,051 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,983,750 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,461,748 |
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 22، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 19-28 اصل مقاله (588.88 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,382 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,504 |