آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,433
تعداد مقالات17,655
تعداد مشاهده مقاله57,536,013
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,272,066
. (1391). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 19-28.
. "تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1391, 19-28.
. (1391). 'تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 19-28.
. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 22(1): 19-28.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب