تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,078 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,620,544 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,709,187 |
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 22، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 19-28 اصل مقاله (588.88 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,248 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,312 |