آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,386
تعداد مقالات17,000
تعداد مشاهده مقاله54,687,005
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,248,639
. (1392). تأثیر نوع و مقدار پایدارکننده¬ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 165-173.
. "تأثیر نوع و مقدار پایدارکننده¬ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1392, 165-173.
. (1392). 'تأثیر نوع و مقدار پایدارکننده¬ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 165-173.
. تأثیر نوع و مقدار پایدارکننده¬ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(2): 165-173.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب