
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,371 |
تعداد مقالات | 16,852 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,249,120 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,958,774 |
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 5، دوره 22، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 141-154 اصل مقاله (861.02 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,145 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,091 |