
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,405 |
تعداد مقالات | 17,242 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,680,733 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,862,713 |
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 5، دوره 22، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 141-154 اصل مقاله (861.02 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,185 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,120 |