| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,483,773 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,281 |
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 22، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 141-154 اصل مقاله (861.02 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,226 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,154 |
||