
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,687,250 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,741 |
مقایسه رفتار صمغ دانه خرنوب محلی ایران با صمغ دانه خرنوب تجاری و کتیرا در فرمولاسیون سس کچاپ | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 2، دوره 22، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 113-122 اصل مقاله (335.74 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,456 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,360 |