| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,435 |
| تعداد مقالات | 17,673 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,698,714 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,373,329 |
مدلسازی خشک کردن لایه نازک موز و بهینه سازی فرآیند توسط شبکه عصبی مصنوعی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 12، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 347-360 اصل مقاله (912.56 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,276 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,849 |
||