| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,430 |
| تعداد مقالات | 17,610 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,286,270 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,089,852 |
مدلسازی خشک کردن لایه نازک موز و بهینه سازی فرآیند توسط شبکه عصبی مصنوعی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 12، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 347-360 اصل مقاله (912.56 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,263 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,838 |
||