| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,422 |
| تعداد مقالات | 17,546 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,752,284 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,816,949 |
مدلسازی خشک کردن لایه نازک موز و بهینه سازی فرآیند توسط شبکه عصبی مصنوعی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 12، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 347-360 اصل مقاله (912.56 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,252 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,828 |
||